qui som

El Poliesportiu SA-FA, és una entitat privada dedicada a l'organització de tot tipus d'activitats, fonamentalment educatives, esportives i d'altres de caire social, cultural o econòmic. Unes instal.lacions esportives d'alt nivell, tranquil.les i innovadores on la professionalitat, higiene i bon ambient es combinen per oferir el millor servei.

El Poliesportiu SA-FA, és un nou concepte en el món de l'esport. És el primer pavelló privat de la comarca amb una vocació tant clarament dirigida a oferir instal.lacions poliesportives de primera qüalitat a l'esportista, un complex amb la més seriosa organització.

Instal.lacions de vanguarda amb el servei més prestigiós; 1000 m2 de la millor pista poliesportiva de parquet flotant al teu abast a les rodalies de Barcelona on podràs organitzar els millors partits de futbol sala, handbol, bàsquet i voleibol, i on si la teva passió pel futbol no et pot frenar, podràs inscriure't a les seves prestigioses lligues de futbol sala.

Una pista, dissenyada especialment per sentir-la al seu contacte amb els teus peus, destinada a prevenir, controlar i ajudar-te a recuperar les teves lesions mentre no abandones la teva il.lusió per jugar i podent fer-ho en una pista de dimensions oficials, homologada i reconeguda a nivell federatiu i recoberta en tots els seus laterals, per protecció de paret acolxada.

El Poliesportiu SA-FA disposa d'una il.luminació halògena a pista distribuïda en 36 potents focus de llum blanca i de megafonia general. Les instal.lacions es distribueixen en la pista central, cistelles de bàsquet penjants i elèctriques, cistelles de minibàsquet laterals en dos camps possibles alhora, cortines divisòries per separar tres pistes independents de 333 m2 cadascuna, graderies amb un aforament per a 250 persones assegudes, escenari d'obra que presideix els més de 1000 m2 d'espai central i amb cabuda extra a l'aformanet de les graderies per esdeveniments especials de fins a 1000 persones assegudes. A la planta superior, es troba una sala polivalent amb terra de tatami i coberta de miralls laterals amb espatlleres, adaptada per la pràctica d'arts marcials, taekwon do, Kick boxing, full contact, karate, judo, aeròbic, dansa, ballet, gimnàstica rítmica, manteniment, estiraments i d'altres com ara relaxació.

Una instal.lació pensada per a grups, per fer esport en un ambient de convivència, per aquesta raó, la instal.lació disposa d'amplis vestidors amb capacitat sobrada per a grups nombrosos de fins a 30 persones cadascun i múltiples dutxes graduables per aconseguir la temperatura de l'aigua al teu gust, i no oblidem que alhora, disposem de vestidor adaptat per a minusvàlids.El servei de neteja és ininterromput al llarg del dia i intensificat a les franges horàries de primera hora del mati i mig vespre, on un equip notable de professionals realitzen les tasques de desinfecció i condicionament diari. Disposa de calefacció i sistema elèctric de renovació d'aire.

L'entrada al pavelló és presidida per un tauler - mostrador al mig de la recepció del poliesportiu on a més de servei de TV i informació general, disposeu de màquines automàtiques de begudes refrescants i isotòniques o d'altres.

A les oficines del poliesportiu, podreu ser atesos i utilitzar en cas de necessitat els serveis de telèfon, fax, Internet, sol.licitar taxi... o efectuar les vostres gestions de caire administratiu. El Poliesportiu SA-FA disposa de servei de pagament amb targeta de crèdit per a la vostra comoditat.

Al despatx de "Control", podreu disposar de petos, pilotes, material esportiu necessari per a la vostra contractació d'activitat o simplement demanar prestada aquella peça de roba que us heu oblidat en fer la bossa (samarretes, pantalons, mitjons, espardenyes...). Recordeu que també disposem de servei de bugaderia, lloguer d'equipatges per a grups sencers o pilotes oficials per a ser utilitzades en altres llocs així com àrbitres, monitors, entrenadors, professors...

El Poliesportiu SA-FA, disposa de pàrquing gratuït per als seus clients així com parc infantil a l'aire lliure per a la canalla en el cas que sol.liciteu el servei (amb o sense monitor) i tot dins de les mateixes instal.lacions.

Esdeveniments de caire especial com ara festivals, celebracions, exposicions o espectacles troben un lloc a la seva mida al Poliesportiu SA-FA.

Adjunt a les nostres instal.lacions, podreu disposar de pistes exteriors a l'aire lliure amb terra de ciment, teatre i sala d'actes amb capacitat per a 500 persones, sala d'audiovisuals per a 50 persones, aules de formació esportiva...

Si Vostè observa qualsevol desperfecte a la instal.lació, només ens ho ha de comunicar i el nostre servei de manteniment es farà càrrec d'immediat. A la bústia de suggeriments podreu fer-nos arribar el vostre parer per millorar en la nostra oferta i servei.

El Poliesportiu SA-FA va entrar en funcionament el 2 de gener del 1990 i fou inaugurat el 26 del mateix mes pel Molt Honorable Sr. Jordi Pujol i Solei, President de la Generalitat de Catalunya. Després de 15 anys, la satisfacció dels nostres esportistes és la base sobre la que el Poliesportiu SA-FA desenvolupa la seva activitat comercial i econòmica. Conscients que només és possible aconseguir aquest objectiu per mitjà de l'oferta del prestigi i el servei, la nostra organització es fonamenta en anar ampliant aquests sobre tres pilars bàsics; la gestió de les instal.lacions i els recursos materials, els recursos humans amb personal administratiu, organitzatiu i esportiu (entrenadors, llicenciats en educació física, monitors en el lleure..) i la gestió del sistema de qualitat.

Les millors instal.lacions esportives privades al teu abast, un ampli ventall d'activitats i la més innovadora organització esportiva al teu servei fan del Poliesportiu SA-FA un lloc de confort i confiança.