Per a reserves de pistes: reserves@poliesportiusafa.com

Per a consultes sobre activitats: organitzacio@poliesportiusafa.com

LLOGUER DE PISTES Futbol Sala - Handbol - Bàsquet - Voleibol - Minibàsquet LLIGUES DE FUTBOL SALA Campionats - Tornejos ARTS MARCIALS Taekwon-Do - Full Contact - King Boxing GIMNÀSTICA RÍTMICA ESCOLA ESPORTIVA CLASSES DE BALL AERÒBIC Abonaments "POLIDAY" (Estades de parc infantil en dies laborables però no lectius a nivell escolar) "FESTI-PARK" Festes Infantils (Lleure - Esportiu - Super Party) "STAGES INFANTILS D'ESTIU" "Stage Infantil d'Estiu" (Juny-Juliol-Agost) "Stage-Park del Setembre" (Agost-Setembre) "MINI-STAGE de Setmana Santa" (de dilluns a dijous sants) FESTIVALS EXHIBICIONS EXPOSICIONS ESPECTACLES ESDEVENIMENTS LLOGUER D'ESPAIS I SALA POLIVALENT Explotació econòmica, gestió i administració d'instal.lacions esportives Coordinació general de l'activitat esportiva d'entitats públiques i privades

Relació de preus i serveis

1 Hora de lloguer de pista 70,00 €
Hora fixa de pista setmanal 66,00 €
Lligues de futbol sala  
Fons de garantia (a tornar en finalitzar el torneig) 300,00 €
Per equip i partit setmanal 48,00 €
Lloguer d'equipatges 30,00 €
Lloguer de pilotes oficials 10,00 €
Servei de bugaderia per equip 20,00 €
Arts Marcials - "Adults"  
Matrícula per Inscripció 35,00 €
Quota mensual 33,00 €
Quota trimestral 92,00 €
Quota de manteniment 7,50 €
Arts Marcials / Taekwon Do - "Infantil" 24,00 €
Escola Esportiva Infantil 25,00 €
Gimnàstica Rítmica 25,00 €
Aeròbic - Classes de Ball 30,00 €
Festes infantils d'aniversari - "Festi-Park"
Aniversari - Park de Lleure Mireu l'apartat específic d'aquesta web.
Aniversari - Park Esportiu Mireu l'apartat específic d'aquesta web.
Aniversari - Park Super Party Mireu l'apartat específic d'aquesta web.
POLIDAY Abonaments per estades de parc infantil en dies laborables però no lectius a nivell escolar Mireu l'apartat específic d'aquesta web.
Stages infantils d'estiu Mireu l'apartat específic d'aquesta web.
Festivals, Exhibicions, Exposicions, Espectacles, Esdeveniments i d'altres... Consulteu i adapteu modalitats, serveis i preus al vostre pressupost.

Observacions: Dins el preu de lloguer de pista, s'inclou el funcionament del marcador electrònic (sempre i quan sigui disponible), però no el "Mesa". També es posa a disposició sense cost addicional els petos i pilotes necessàries. El lloguer de pistes a unes hores fixes durant un període de temps o totes seguides suposa un descompte especial. El lloguer de les instal.lacions esportives per a d'altres activitats culturals no citades en aquest full s'estudiarà segons La Direcció. Qualsevol altra activitat organitzada pel Poliesportiu SA-FA i de forma eventual, serà anunciada amb la informació dels preus i exposada al públic. El Poliesportiu SA-FA no es fa responsable de pèrdues d'objectes dins les seves instal.lacions, així com accidents i lesions, dins tot el recinte. Queda Reservat el Dret d'Admissió.