nens jugant nens jugant

El 1990, el Poliesportiu SA-FA va crear el primer "Stage Infantil d'Estiu" que s'organitza anualment des de la darrera setmana de juny i fins la última del mes de juliol. Posteriorment va néixer "l'Stage-Park del setembre" que s'inicia la darrera setmana d'agost i s'allarga fins la primera quinzena del mes de setembre. La darrera creació va estar el "Mini-Stage de Setmana Santa" que s'emmarca en aquesta setmana de vacances escolars. Els Stages del Poliesportiu SA-FA són un servei de lleure i esport, de diversió i convivència per als infants, una demanda satisfeta a les famílies després que el Poliesportiu SA-FA fos la primera entitat en oferir aquest tipus de servei a la nostra ciutat i rodalies.

Els Stages del Poliesportiu SA-FA mantenen una clara filosofia i estructura tradicional; fer gaudir la canalla dels seus dies de vacances escolars, treballant en grups d'edat amb activitats adaptades a cadascuna d'elles, alhora d'oferir als pares la tranquil·litat i seguretat dels seus fills mentre ells desenvolupen la seva feina diària i sempre, des de l'atenció personalitzada i l'estima familiar.

Les nenes i nens, esperen amb il·lusió any rere any poder gaudir amb els seus amics i monitors, d'un meravellós i increïble estiu, compartint rialles, divertint-se amb un grapat de jocs, sortides, excursions, tallers, manualitats i com no, disfrutant de la nostra piscina gegant i amb moltes sorpreses per descobrir cada any. Aquest és sens dubte, el nostre producte estrella... l'Stage !

Per contactar amb nosaltres pots adreçar-te a: stage@poliesportiusafa.com